Primarul comunei Trușeni

Primarul comunei Trușeni

Adresez tuturor celor care vizitează această pagină web, din partea comunității pe care o reprezint, un mesaj de bun venit!

Scopul acestui website este de a duce imaginea comunei Trușeni în mintea și sufletul fiecărui vizitator. Mi-am propus, împreună cu colegii mei, să transpunem peste tot în lume trecutul și prezentul localității, pentru a-i deschide viitorul, promovându-i imaginea.

Ținta mea este de a recompensa și în acest fel, încrederea acelor oameni care și-au dorit să le reprezint destinele. Oriunde s-ar afla peste hotare, prin această pagină web, o parte din localitatea natală va pătrunde în sufletul lor, aducându-le mai aproape “casa”.

Sper ca prin informațiile pe care le vom furniza, vom crea un permanent contact cu tot ce se întâmplă în localitatea Trușeni.

Stimați vizitatori ai acestui site, răsfoind informațiile și imaginile despre comuna Trușeni, vă invit să ne cunoașteți localitatea, modul de viață, să ne fiți alături de sărbători și să fiți partenerii noștri la nevoie.

Stimați locuitori, vă asigur că voi fi reprezentantul dumneavoastră în toate întâlnirile mele și, vă ofer acest website ca o apropiere de autoritățile locale, ca un permanent partener de dialog și ca o soluție de a face cunoscută localitatea noastră tuturor!