Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Elaborarea și consultarea Regulamentului cu privire  la mecanismul și metodologia de implementare a programului ”BUGETUL INIȚIATIVELOR CIVICE/ bugetarea participativă” în comuna Trușeni

ANUNŢ

Cu privire la aprobarea Regulamentului cu privire  la mecanismul și metodologia de implementare a programului ”BUGETUL INIȚIATIVELOR CIVICE/ bugetarea participativă” în comuna Trușeni.

Administraţia Publică Locală a comunei Truşeni, în temeiul deciziei nr.5/1 din 26.09.2018 Cu privire la consultările publice și dispoziției nr 190-d din 28.06.2024 Cu privire la instituirea grupului de lucru privind elaborarea documentelor aferente pentru implementarea procedurii de bugetare participativă și desfășurării consultărilor publice, iniţiază, începând cu data de 01.07.2024, consultarea publică a  proiectului de decizie cu privire la aprobarea Regulamentului cu privire  la mecanismul și metodologia de implementare a programului ”BUGETUL INIȚIATIVELOR CIVICE/ bugetarea participativă” în comuna Trușeni.

Scopul proiectului este asigurarea transparenței în procesul de elaborare și consultare  a Regulamentului cu privire  la mecanismul și metodologia de implementare a programului ”BUGETUL INIȚIATIVELOR CIVICE/ bugetarea participativă” în comuna Trușeni

Necesitatea elaborării proiectului de decizie este de a consulta documentele aferente pentru implementarea procedurii de bugetare participativă.

Prevederile de bază ale proiectului sunt:

–  aprobarea Regulamentului cu privire  la mecanismul și metodologia de implementare a programului ”BUGETUL INIȚIATIVELOR CIVICE/ bugetarea participativă”

Beneficiarii proiectului de decizie sunt:

  1. Locuitorii / cetățenii din Comuna Trușeni.
  2. Instituțiile publice din comuna Trușeni
  3. APL Trușeni
  4. Agenții economici

Recomandările asupra proiectului de decizie pot fi expediate până pe data de 19.07.202 ora 17.00, cu semnătura electronică pe adresa: primariatruseni.md@gmail.com, sau pe adresa poștală MD-2039, mun. Chişinău, sat. Truşeni, str.27 August,nr.30.

 

Dezbaterile publice vor avea loc pe 22.07.2024, ora 16.00 în sala de ședințe a primăriei Trușeni, str.27 August, 30.

Proiectul deciziei și nota informativă sunt disponibile pe pagina web oficială www.truseni.md, rubrica ” transparența decizională” și la sediul primăriei comunei Trușeni amplasată pe adresa: satul Trușeni, str.27 August, 30.

Articole Recente