Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Mulțumiri locuitorilor și donatorilor care a susțin refugiații

Republica Moldova, stat ce este vecin cu țara ce trece printr-un război crunt este motivul ce a făcut ca sute de mii de oameni au lăsat totul în urmă pentru a fugi din calea războiului. Mulți dintre acești oameni au ajuns și în țara noastră, au traversat sau au rămas pentru a depăși aceste timpuri complicate.

Comuna Trușeni  în care locuiesc  oameni cu inimi mari este una din comunele ce găzduiește la momentul dat 116 refugiați. Oamenii au oferit tot ce au putut oferi pentru ca acești oameni să se simtă în siguranță. Au deschis ușile caselor și au  pus pe masa tot ce au avut.

Pe acesată cale vrem să aducem sincere mulțumiri tuturor locuitorilor ce  au fost receptivi pentru tot ce au donat dar și tuturor donatorilor ce ne-au venit în ajutor. Recent am primit ajutor  Pachete cu alimente ce au fost  furnizate de organizația canadiană @GlobalMedic prin intermediul @Katalyst Kitchens.

2022_04_10_Truseni_by_Gart_Knox_2 2022_04_10_Truseni_by_Gart_Knox_3 2022_04_10_Truseni_by_Gart_Knox 2022_04_10_Truseni_by_GabrielaIsac 2022_04_10_Truseni_by_GabrielaIsac_2 2022_04_10_Truseni_by_Gart_Knox_1

Articole Recente