Eye Tonuri de gri
Invert Mode Culori inversate
Link Linkuri subliniate
Keypad Navigare prin tastatură
Triangle Cursor negru
Triangle Cursor alb
Remove Circle Text mic
Add Circle Text mare
Refresh Resetare
Close Inchide

Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală

Stimați primari/ex-primari, consilieri/ex-consilieri, colegi și lucrători/ex-lucrători din administrația publică locală!

 

Vă aducem cele mai sincere felicitări, urări de bine și sănătate, bunăstare și prosperitate cu prilejul sărbătorii profesionale, marcată anual la 1 februarie – Ziua autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică locală!

Vă mulțumim pentru munca și devotamentul zilnic, și vă dorim în continuare mult succes întru realizarea obiectivelor stabilite și a angajamentelor asumate față de cetățeni.

Această zi, instituită de către Guvernul RM în anul 2012, este modalitatea de a ne exprima recunoștința, aprecierea şi sprijinul pentru autoritățile publice locale. Este un gest extrem de necesar mai ales în aceste timpuri dificile, când volumul problemelor cu care ne confruntăm zi de zi este mult mai mare decât resursele disponibile și care nu întotdeauna acoperă necesitățile existente.

În pofida acestui fapt, mizăm în continuare pe implicarea dumneavoastră activă în realizarea politicilor de stat, atât de necesare pentru administratia publică locală.

Vă mulțumim pentru că, zi de zi, sunteți alături de cetățeni și vă dorim mult succes în activitate, întru binele oamenilor!

 

Articole Recente